The Supreme Gods
-------------------------------------------------------------------
------LOGIN TO THIS FORUM FOR A FULL ACCESS!------
-------------------------------------------------------------------


-------------------------------------------------------------------
Pentru a avea acces total pe forum, inregistreaza-te!
-------------------------------------------------------------------

The Supreme Gods

A real forum for unreal gods!
 
HomeCalendarFAQSearchUsergroupsRegisterLog in

Share
 

 Regulementul forumului

Go down 
AuthorMessage
Admin
Admin


Posts : 13
Join date : 2009-12-27

Regulementul forumului Empty
PostSubject: Regulementul forumului   Regulementul forumului I_icon_minitimeMon Dec 28, 2009 12:53 am

1.Reguli Generale:

Regulile acestui forum trebuie respectate de catre toti membrii incepand din momentul in care isi creeaza un cont aici. Incalcarea regulilor prezente aici duce la sanctiuni, de la avertisment, la blocarea accesului pentru o perioada determinata, nedeterminata sau chiar la stergerea contului.

Pentru a citi mesajele postate de membrii deja inscrisi nu este necesara inregistrarea. Inregistrarea pe acest forum este necesara pentru a putea raspunde la mesaje, a putea pune sau descarca fisiere sau de a avea dreptul de a deschide noi topicuri.

Orice incalcare a prezentului Regulament permite moderatorilor sau administratorului sa dea avertismente sau sa restrictioneze (la libera lor discretie) accesul membrilor in cauza pe perioada determinata sau nedeterminata.

2.Activitati interzise:

Pe forumul TsG-clan urmatoarele activitati ale membrilor sunt strict interzise:
- atacul la persoana, jignirea sub orice forma a membrilor forumului, folosirea de cuvinte obscene, amenintatoare, abuzive sau indecente, comportament nepotrivit sau ofensator. Un comportament civilizat impune combaterea ideilor exprimate in mesaje si nu a persoanelor care le-au postat.
- postarea de informatii, fisiere etc cu incalcarea dreptului de autor si a drepturilor conexe prevazute de Legea 8/1996, precum si a oricaror alte drepturi ale tertilor. Toate drepturile de autor (copyright) asupra fotografiilor atasate in cadrul forumului apartin autorilor. Reproducerea lor (pe orice suport) fara permisiunea autorilor reprezinta o incalcare a legilor in vigoare.
- postarea de discutii sau deschiderea de topicuri despre subiecte care contravin legilor Romaniei (incluzand dar fara a se limita la informatii false, vulgare, defaimatoare, rasiste, cu orientare sexuala sau orice alte date considerate ilegale pe teritoriul Romaniei) sau care duc la incalcarea acestor legi.
- postarea aceluiasi mesaj sau postarea de mesaje similare pe mai multe topicuri de conversatie ("flood").
- postarea de discutii care nu au legatura cu subiectul in cauza ("offtopic"). Moderatorii / Administratorii isi rezerva dreptul de a sterge aceste comentarii si de a da un avertisment userilor in cauza.
- scrierea mesajelor cu deformari ale limbii romane, de genul: tz, sh, k, etc.
- folosirea abuziva a smiley-urilor in mesajele postate (iconitele animate), scrierea de mesaje alcatuite exclusiv din astfel de smiley-uri, scrierea exclusiv cu majuscule sau folosirea excesiva a culorilor.
- postarea de reclame sub orice forma (inclusiv imaginile/link-urile din avataruri, semnatura, posturi ce nu au legatura cu subiectul...etc). Este interzisa postarea oricarui link din afara domeniului TsG-clan in semnatura. In plus, este interzisa postarea de informatii ce pot fi considerate reclama.
- folosirea unui nickname asemanator cu unul deja existent (se poate crea confuzie), precum si folosirea drept nickname a numelui unei societati sau a unei pagini personale web (sanctiunea este banarea imediata).
- folosirea de proxy-uri anonime.
Back to top Go down
http://tsg-clan.forumpro.org
 
Regulementul forumului
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
The Supreme Gods :: TsG Forum :: Rules-
Jump to: